Ракета дає ляпас Тору в ТБ-ролику екшену «Месники: Завершення»

1 червня 2019,  01:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вам здається, що у вас зараз буде панічна атака? У Ракети є дуже дієвий засіб на цей випадок, який він використовує на Торі в новому ТБ-ролику супергеройського блокбастера «Месники: Завершення».

Тор (Кріс Гемсворт) і Ракета (Бредлі Купер) відмінно здружилися під час подій «Війни нескінченності», і в наступній пригоді Месників ця парочка відправляється разом в Асгард 2013 року, щоб роздобути Ефір, Камінь Реальності. І коли Тор страждає там від панічної атаки, Ракета швидко приводить бога грому до тями за допомогою... ляпаса.

Після невдачі з Таносом (Джош Бролін) наприкінці битви за Ваканду, Тор опустив руки, піддався депресії і намагався заїсти почуття провини величезними порціями їжі і запити величезними порціями пива, тому набрав зайві кілограми і втратив упевненість в собі та своїх силах. Але, на щастя, до кінця фільму він знову її знаходить.

Також ролик показує епічне прибуття на полі бою з Таносом Чорної пантери (Чедвік Боузман), Окойє (Данай Гуріра) та Шурі (Летішіа Райт), і як Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) нагадує Тоні Старку (Роберт Дауні мол.), що у них є всього один шанс перемогти Божевільного Титана.

У кінці фільму «Месники: Завершення» Тор відправляється подорожувати на інші планети разом з Вартовими Галактики, так що з нетерпінням чекаємо їхньої наступної пригоди з Ракетою.

За місяць світового прокату новий блокбастер від Marvel Studios заробив $2,688 млрд, що робить його найуспішнішим фільмом 2019 року і другим успішним фільмом всіх часів після «Аватара».

Читайте нашу рецензію на фільм «Месники: Завершення», в якій ми пояснюємо, чому він є супергеройським реваншем десятиліття.

У червні Гемсворт возз'єднається з Тессою Томпсон (Валькірія в MCU) в науково-фантастичному екшені «Люди в чорному: Інтернешнл».

2797 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: