Ана де Армас і Лашана Лінч приєдналися до касту фільму «Бонд 25»

28 травня 2019,  03:42 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанію Деніелу Крейгу в очікуваному бойовику «Бонд 25» складуть актриси Леа Сейду, Наомі Гарріс, Ана де Армас та Лашана Лінч.

Минулої суботи, 25 травня, акторський склад фільму «Бонд 25» зібрався на Ямайці для свого першого фотокола.

Разом з Крейгом перед фотографами позували актриси Леа Сейду і Наомі Гарріс, які у всесвіті агента 007 виконують ролі Мадлен Свонн та Ів Маніпенні, а також Ана де Армас і Лашана Лінч, які втілять нових героїнь в житті Джеймса Бонда Палому та Номі.

Зйомки ювілейного фільму знаменитої шпигунської франшизи стартували наприкінці березня, і на честь цього став відомий його офіційний синопсис:

Джеймс Бонд залишив оперативну службу. Проте його мирне життя виявляється недовгим, коли до нього звертається по допомогу старий друг з ЦРУ Фелікс Лейтер, що виводить Бонда на слід загадкового злочинця, озброєного небезпечною новою технологією.

В образі Фелікса на екрани повернеться Джеффрі Райт, а також у фільмі зіграють Рейф Файнс, Бен Вішоу, Рорі Кіннер та Біллі Магнуссен.

Головним лиходієм «Бонда 25» стане зірка «Богемної рапсодії» Рамі Малек.

Армас прославилася завдяки науково-фантастичного фільму «Той, хто біжить по лезу 2049», а Лінч цієї весни можна було побачити в супергеройському екшені «Капітан Марвел».

Режисером фінальної пригоди Крейга в образі агента 007 є Кері Фукунага, найбільш відомий завдяки серіалам «Справжній детектив» та «Маніяк».

Прем'єра фільму «Бонд 25» відбудеться 9 квітня 2020 року.

5203 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: