Український мультфільм «Мавка» покажуть в Німеччині, Австрії та Швейцарії

27 травня 2019,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Очікуваний мультфільм від студії FILM.UA Group «Мавка: Лісова пісня» був представлений на кіноринку в рамках 72-го Каннського кінофестивалю, де завоював серця німецькомовних кінодистрибуторів.

Фентезійний мультфільм режисера Олександри Рубан зацікавив на Каннському кіноринку великого німецько-австрійського дистрибутора Koch Films, і він придбав права на показ «Мавки» в німецькомовних країнах, включаючи Німеччину, Австрію, Альто Адідже, Люксембург, Ліхтенштейн та Швейцарію.

Мультфільм «Мавка» розповість про Мавку, яка є Душею лісу та його новообраною Берегинею. Вона закохується в людину, талановитого музиканта Лукаша, і опиняється перед важким вибором: кохання чи її обов'язок лісової берегині.

Крім розважальної місії для всіх віків, проект «Мавка» також прагне привернути увагу до екологічних проблем України — для цього в мультфільмі з'являться рідкісні та зникаючі види тварин і рослин з Червоної книги України; та експортувати українську культуру у всіх її проявах. Наприклад, костюми персонажів були створені в колаборації з українським дизайнером Ольгою Навроцькою.

Дебютний тизер мультфільму ви можете побачити нижче, а його нові постер і концепт-арт покажуть, як сильно змінилася головна героїня з моменту виходу першого.

Прем'єра «Мавки» запланована на 2020 рік.

4691 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: