Річард Медден та Кумейл Нанджіані стануть супергероями у фільмі «Вічні»

27 травня 2019,  00:24 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Гра престолів» та діснеївської казки «Попелюшка» Річард Медден відправиться у світ Marvel в супергеройському екшені «Вічні», де також зіграє Анджеліна Джолі.

Медден веде переговори з компанією Marvel Studios з приводу головної ролі в супергеройському фільмі «Вічні», повідомляє Variety.

Джерела кажуть, що він зіграє Ікара, члена безсмертної раси під назвою Вічні, яка жила на нашій планеті багато тисячоліть тому і поклала початок її історії та цивілізаціям.

Разом з цим стало відомо, що героїню Джолі будуть звати Серсі, так що Медден, він же Роб Старк з «Гри престолів», знову зіткнеться з могутньою героїнею з подібним ім'ям. Сподіваємося, що на цей раз вони з Серсі будуть дружити.

Також частиною акторського складу «Вічних» стали Кумейл Нанджіані та Ма Дон-сік. Імена їхніх персонажів поки тримаються в таємниці.

На чолі проекту стоїть режисер Хлоя Чжао, яка зняла картини «Пісні, яким мене навчили брати» та «Вершник». Продюсером «Вічних» буде Кевін Файгі.

На початку літа, 6 червня, в український прокат виходить музичний байопік «Рокетмен», де Медден втілить менеджера Елтона Джона.

Нанджіані в липні можна буде побачити на великому екрані в комедійному бойовику «Водій для копа», де він зіграє напарника Дейва Батісти, відомого за роллю Дракса Руйнівника у фільмах Marvel.

А Джолі восени повернеться в кінотеатри в образі Малефісенти в діснеївському фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви».

Офіційної дати прем'єри у супергеройського екшену «Вічні» поки немає. Старт зйомок запланований на серпень цього року.

4580 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: