«Месники: Завершення»: Йоханссон і Реннер за лаштунками тієї трагічної сцени

26 травня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Джеремі Реннер поділився новим закулісним знімком з собою та «богинею» Скарлетт Йоханссон, який був зроблений під час її фінальної сцени.

В четвертих «Месниках» ми втратили двох улюблених персонажів. В їх числі опинилися Наташа Романова (Скарлетт Йоханссон) і Тоні Старк (Роберт Дауні мол.), які віддали свої життя, щоб повернути тих, кого стер з лиця всесвіту Танос (Джош Бролін).

Наташа загинула на планеті Вормір, оскільки, щоб добути Камінь Душі, людині потрібно втратити свого близького. Туди вирушили Клінт (Джеремі Реннер) і Наташа, і кожен з них хотів пожертвувати собою заради інших, але Наташа виявилася спритнішою, прив'язала друга до скелі і впала вниз.

В суботу виконавець ролі Соколиного ока у фільмах Marvel опублікував в мережі чорно-білу фотографію, зроблену під час зйомок початку цього епізоду, з милим підписом:

За лаштунками з цією богинею!

Раніше Реннер зазначив, що це був один з кращих і одночасно найскладніших днів на зйомках фільму «Месники: Завершення»:

Це був складний знімальний день, але, згадуючи його, це один з кращих днів на зйомках з крутою СкарЙо.

Наташа загинула справжньою героїнею, і нам буде дуже її не вистачати в майбутніх фільмах про Месників.

Хоча стривайте, Marvel планує через декілька років зняти сольний фільм про її пригоди, який поки відомий як просто «Чорна вдова». Чекаємо з величезним нетерпінням.

А Соколине око недавно отримав свій власний серіал. Так що ми ще хоча б разок побачимо Реннера та Йоханссон в їхніх супергеройських образах.

Наступним екшеном від Marvel Studios, який вийде на екрани в цьому році, буде другий сольник Тома Голланда «Людина-павук: Далеко від дому». Його українська прем'єра відбудеться 4 липня.

10561 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: