Вілл Сміт та зірки «Аладдіна» зіграли в «Мюзиклі на переході» від Джеймса Кордена

26 травня 2019,  02:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри очікуваного фентезійного мюзиклу від Disney «Аладдін» ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден запросив його зірок виконати хітові пісні у своїй новій постановці «Мюзикл на переході».

«You ain't never had a friend like me!»

На початку відео маестро Корден з'являється в костюмі Джіні та синьому гримі, а ролі Аладдіна й Жасмін великодушно віддає акторам Мені Массуду та Наомі Скотт, яких в цих образах вже можна побачити на великому екрані, але незабаром приїжджає Вілл Сміт, і Кордену не залишається нічого, як віддати йому роль Джіні, а самому зіграти... мавпочку Абу.

Пониження до ролі без слів трохи засмучує ведучого, що додає постановці закулісної драми, але Сміт знаходить підхід до Кордена, і в результаті вони стають справжніми друзями.

Поки машини зупинялися на переході на червоне світло, весела четвірка встигла виконати три хітові композиції «Аладдіна»: «Friend Like Me», «Prince Ali» та «A Whole New World».

Яким вийшов знаменитий мюзикл під керівництвом режисера Гая Річі, ви можете дізнатися, відправившись в найближчий кінотеатр.

Квиток на сеанси «Аладдін» ви знайдете в нашій афіші.

Дивіться також: Г'ю Джекман, Зак Ефрон і Зендея зіграли в «Мюзиклі на переході» від Джеймса Кордена.

1894 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: