Новий ТБ-ролик екшену «Месники: Завершення» показує епічну фінальну битву

24 травня 2019,  22:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники, Вартові Галактики та інші супергерої Кіновсесвіту Marvel збираються разом, щоб помститися Таносу, у свіжому ТБ-ролику блокбастера «Месники: Завершення».

Супергеройський екшен «Месники: Завершення» підводить підсумок Третьої Фази Кіновсесвіту Marvel і показує, як вцілілі супергерої Тоні (Роберт Дауні мол.), Стів (Кріс Еванс), Наташа (Скарлетт Йоханссон), Тор (Кріс Гемсворт), Клінт (Джеремі Реннер), Брюс (Марк Руффало), Скотт (Пол Радд), Небула (Карен Гіллан), Ракета (Бредлі Купер) та нова супергероїня Капітан Марвел (Брі Ларсон) відправляються в небезпечну місію, щоб виправити все те, що зробив Танос (Джош Бролін), і повернути своїх друзів та коханих до життя.

У ТБ-ролику є секунда поєдинку двох Капітанів Америка, повертається Стародавня (Тільда Свінтон), а також з'являється Людина-павук (Том Голланд) в своєму залізному костюмі від Тоні Старка.

Нещодавно в мережу потрапив новий закулісний знімок «Месників 4», на якому зібралися разом супергероїні Marvel.

Дивіться також закулісне відео фільму «Месники: Завершення», яке показує, як знімали возз'єднання Тоні Старка та Пітера Паркера.

Наш улюблений Павучок повернеться у своєму другому сольному екшені «Людина-павук: Далеко від дому», який вийде в український прокат 4 липня.

4067 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: