«Гра престолів»: Хто в результаті зайняв Залізний трон?

21 травня 2019,  02:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю на американському телебаченні вийшла фінальна серія мегапопулярного серіалу «Гра престолів», яка нарешті відповіла на головне питання: хто тепер буде правити Сім'ю королівствами?

Обережно, якщо ви ще не дивилися 6 серію 8 сезону «Гри престолів», краще одразу закрити очі, оскільки далі йдуть СПОЙЛЕРИ.

Після того як Дейнеріс (Емілія Кларк) знищила полум'ям Дрогона всю Королівську гавань разом з її чоловіками, жінками та дітьми, усім, хто її оточував, стало остаточно ясно, що хорошою королеви для Вестероса з неї не вийде.

В результаті Джон (Кіт Герінгтон) набрався сміливості і зробив те, що повинен був, — заколов свою кохану Дейнеріс кинджалом. Після чого був схоплений і посаджений до камери.

Отже, у столиці збираються голови відомих домів, що вистояли в цій довгій війні, щоб вирішити, хто буде королем або королевою Семи королівств, оскільки з Джона більше король не виходить його не приймуть ті, хто був за Дейнеріс, і війна може продовжитися.

Джона відправляють на Стіну, а в якості короля Тіріон (Пітер Дінклейдж) пропонує кандидатуру Брана Старка (Айзек Гемпстед-Райт), оскільки той пам'ятає всю їхню історію і не буде повторювати помилки минулого.

Так Бран стає королем Шести королівств. І йому доведеться замовити собі новий трон, оскільки Залізний трон розплавив Дрогон після смерті Дейнеріс.

Але чому тільки Шести королівств? Санса (Софі Тернер) переконала брата залишити Північ незалежним королівством, і в кінці серії її по праву оголосили королевою Півночі.

Як вам такий фінал? Діліться своїми враженнями в коментарях.

6278 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: