3 персональних постера фентезі «Чаклунка 2» з Джолі, Фаннінг та Пфайффер

20 травня 2019,  16:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney вирішила порадувати наші очі шикарною трійкою персональних постерів свого очікуваного фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви», на яких зображені три королеви.

Офіційний опис продовження фентезійного фільму «Чаклунка» («Малефісента»), який вийшов у 2014 році:

Приголомшлива фентезі-історія продовжиться! Після того як Чаклунка наклала закляття на королеву Аврору, життя магічного лісу та його фантастичних жителів змінилося назавжди. Щоб вистояти в боротьбі проти темряви, молода правителька повинна знайти потужних союзників інакше її світ зникне.

На персональному постері Малефісента, в образі якої на великі екрани повертається Анджеліна Джолі, розправила свої шикарні крила і спирається на чарівний посох. Чим вам не темна королева?

Принцеса Аврора, яка незабаром повинна стати королевою, виглядає у втіленні Ель Фаннінг прекрасно і невинно в цьому ніжно-блакитному вбранні і з квітами у волоссі, але ми знаємо, що відваги їй не позичати.

А в образі королеви Інгріт велично позує Мішель Пфайффер з холодним поглядом і гарною короною на голові. У тизер-трейлері «Чаклунки 2» Малефісента, бажаючи захистити чарівних істот, виступає проти політики королеви Інгріт, що призводить до війни в королівстві.

В українські кінотеатри фентезі «Чаклунка: Повелителька темряви» прилетить на своїх чорних крилах восени, 17 жовтня.

6474 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: