Різ Візерспун і Керрі Вашингтон приступили до зйомок серіалу «Усюди жевріють пожежі»

18 травня 2019,  18:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун та зірка «Скандалу» Керрі Вашингтон оголосили про старт знімального процесу свого нового багатосерійного проекту «Усюди жевріють пожежі».

У п'ятницю, 17 травня, Візерспун поділилася в соцмережах фотографіями каста адаптації роману Селести Інг «Усюди жевріють пожежі», які були зроблені після їхньої першої спільної читки сценарію:

Перший день цього проекту мрії з цими дивовижними кастом і командою! З нетерпінням чекаю, коли буду грати і продюсувати з моєю подругою Керрі Вашингтон цю адаптацію роману «Усюди жевріють пожежі». Не можу дочекатися початку зйомок!

Події бестселера «Усюди жевріють пожежі» розвиваються в 1990-х роках і розповідають про невелике містечко Шейкер-Гайтс, яке на перший погляд є ідеальним для життя. Але одного разу місто потрясають пожежі, які спалахують то тут, то там. Часом вони знищують, але часом також дають нове життя і підштовхують шукати вихід. І ці зміни наступають в Шейкер-Гайтс, коли туди переїжджає сім'я Воренів.

Роль фотографа і матері-одиначки Мії Ворен зіграє Вашингтон, а Візерспун втілить Єлену Річардсон — ідеальну дружину і матір, яка живе в розкішному будинку.

Мія переїжджає до Шейкер-Гайтс зі своєю дочкою Перл, а у Єлени є четверо дітей Лексі, Тріп, Муді та Іззі, яких ви можете побачити на фото нижче. Муді і Перл є одного віку і починають дружити, так що скоро після переїзду Воренів їхнє життя перетинається з життям Річардсонів.

Книга Селести Інг вийшла у 2017 році і була перекладена на українську мову в 2018 році, так що ви вже можете прочитати її напередодні прем'єри екранізації.

На телеекрани міні-серіал «Усюди жевріють пожежі» прибуде у 2020 році.

Візерспун скоро повернеться на екрани в образі Мадлен Марти Маккензі у 2 сезоні «Великої маленької брехні», який стартує на екранах 10 червня за українським часом.

3125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: