Мультфільм «Мавка» привітав українців з Днем вишиванки

17 травня 2019,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня вишиванки, який в Україні відзначали 16 травня, очікуваний мультфільм «Мавка: Лісова пісня» представив нову промо-фотографію, яка показує українських дівчат у національних костюмах.

Українська анімаційна картина «Мавка» від студій FILM.UA Group та Animagrad буде натхненна українським фольклором і повідає історію чарівної Мавки, яка є Душею лісу. Вона закохується в музиканта Лукаша, звичайного хлопця, і тепер повинна зробити складний вибір між коханням та своїми обов'язками лісової берегині.

Звичайно, сюжет не обмежиться двома персонажами, і мультфільм покаже як звичайних людей та їхній побут в минулі століття, так і казкових істот, як дивовижний кіт Квусь, з яким буде дружити головна героїня.

На промо ми можемо побачити трьох молодих українок в національному одязі, невід'ємною частиною якого є вишиванка розшита символами-оберегами сорочка.

Голови дівчат прикрашені стрічками, квітами і хустками.

На чолі проекту стоїть режисер Олександра Рубан.

Сценарій «Мавки» написав Ярослав Войцешек.

Дивіться перший тизер-трейлер мультфільму «Мавка». Як сильно головна героїня змінилася з його виходу, ви можете побачити на новому постері нижче.

Прем'єра «Мавки» очікується у 2020 році.

3656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: