Емілі Ратаковскі підкорила Met Gala 2019 вбранням в стилі Шер

8 травня 2019,  16:54 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Надихнувшись стилем голлівудської діви Шер, актриса Емілі Ратаковскі прибула на костюмований бал Met Gala 2019 у відвертій сукні, якою Шер шокувала публіку в 70-х.

У понеділок, 6 травня, в нью-йоркському музеї мистецтв Метрополітен відбулося одна з найгучніших подій світу моди бал Met Gala 2019, на який зірки традиційно прийшли в екстравагантних костюмах. І одним з його найбільш пам'ятних та сміливих образів стало плаття та головний убір Емілі Ратаковскі.

27-річна модель і актриса пройшлася рожевою килимовою доріжкою Met Gala в напівпрозорій сукні з відкритим животом, яка була зроблена на замовлення брендом Dundas.

У такій самій сукні співачка Шер з'явилася пліч-о-пліч з Елтоном Джоном на заході в 1975 році, а головний убір у вигляді крил став даниною любові Шер до подібного роду прикрас.

Темою Met Gala цього року став «Кемп: записки про моду». Стиль кемп поєднує в собі високу моду та вульгарність з поганим смаком, що наділяє його іронічною цінністю.

На початку року Ратаковскі можна було побачити в кінотеатрах України в трилері «Ідеальна пастка» з Аароном Полом та Ріккардо Скамарчіо.

3001 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: