Карен Гіллан і Джек Блек вирушили в пустелю на зйомки «Джуманджі 2»

30 квітня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після промо-туру блокбастера «Месники: Завершення» Карен Гіллан полетіла в пустелю Нью-Мексико, щоб продовжити зйомки в сиквелі пригодницького фільму «Джуманджі: Поклик джунглів».

Гіллан оголосила про своє повернення на знімальний майданчик фентезі «Джуманджі 2» у соцмережах, поділившись фотографією, де вона позує на фоні пустелі разом з колегою Джеком Блеком:

Рубі та Шеллі знову в грі.

Разом з ними у зйомках беруть участь Двейн Джонсон та Кевін Гарт, останній з яких заради «Джуманджі» вперше осідлав верблюда.

Деталі про сюжет сиквела поки тримаються в таємниці, але відомо, що четверо старшокласників знову відправляться в небезпечний світ гри, яка грає тобою, і перевтіляться у своїх крутих аватарів Смолдера Брейвстоуна (Джонсон), Рубі Раундхаус (Гіллан), Мося Фінбара (Гарт) та Шеллі Оберона (Блек).

Компанію їм складуть Нік Джонас, Денні ДеВіто, Денні Гловер і Аквафіна. На чолі проекту стоїть режисер Джейк Кездан, який зняв першу частину.

Прем'єра «Джуманджі 2» відбудеться у грудні.

Зараз ви можете побачити Гіллан в найближчому кінотеатрі в образі Небули в супергеройському екшені «Месники: Завершення».

3269 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: