Сальма Гайєк возз'єдналася з Антоніо Бандерасом на зйомках сиквела «Тілоохоронця кілера»

29 квітня 2019,  20:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сальма Гайєк дуже рада знову попрацювати разом зі своїм давнім другом і колегою Антоніо Бандерасом на знімальному майданчику комедійного екшена «Тілоохоронець дружини кілера», що підтверджує нове закулісне фото.

Гайєк, яка в продовженні «Тілоохоронця кілера» грає головну жіночу роль, поділилася в Instagram фотографією зі зйомок, на якій компанію їй складає Бандерас, з радісним підписом:

Ні, це не флешбек! Це возз'єднання! Ми знову працюємо разом над фільмом «Тілоохоронець кілера 2». #СоняПовернулася

На знімку обидва актори сміються, незважаючи на те, що героїня Гайєк Соня Кінкейд знаходиться зі зв'язаними руками, які, швидше за все, зв'язав їй злий персонаж Бандераса.

Це буде 7-й спільний кінопроект Гайєк та Бандераса після кінокартин «Відчайдушний», «Чотири кімнати», «Фріда», «Одного разу в Мексиці» і «Діти шпигунів 3» та мультфільму «Кіт у чоботях», де вони озвучили головних героїв.

Нижче ви можете побачити ще одну закулісну фотографію зі зйомок фільму «Тілоохоронець дружини кілера», на якому героїня Гайєк позує в чорному латексі.

Разом з Гайєк у сиквелі повернуться актори Раян Рейнольдс та Семюел Л. Джексон, які знову зіграють тілоохоронця найвищого класу Майкла Брайса та його вічний головний біль кілера Даріуса Кінкейда, чоловіка Соні.

Сценарій другої частини їхніх пригод написав Том О'Коннор, який є автором оригіналу, а в режисерському кріслі проекту знаходиться Патрік Г'юз.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші веселі закулісні фотографії за участю Гайєк, Рейнольдса і Джексона.

«Тілоохоронець дружини кілера» вийде на великі екрани у 2020 році.

3925 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: