Раян Рейнольдс завершив зйомки в сиквелі «Тілоохоронця кілера»

21 квітня 2019,  12:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь завершення своїх зйомок у комедійному бойовику «Тілоохоронець дружини кілера» актор Раян Рейнольдс поділився парочкою нових закулісних фотографій з Сальмою Гайєк і Семюелом Л. Джексоном.

Рівно через місяць після оголошення про старт зйомок сиквела фільму «Тілоохоронець кілера» Рейнольдс повідомив в Instagram, що він вішає свій костюм тілоохоронця в шафу:

Це фінал для мене! Буду сумувати за тим, як ми копали камінчики з цими двома. Ми багато доріг пройшли разом. #HitmansBodyguard2

В «Тілоохоронці дружини кілера» фахівець з безпеки Майкл Брайс возз'єднається з легендарним кілером Даріусом Кинкейд та його бойовою дружиною Сонею, щоб зупинити кібератаку, яка може привести до краху Європейського союзу.

Брайса втілює Рейнольдс, а Кінкейда і Соню — Джексон та Гайєк. Але незважаючи на те, що в цю небезпечну пригода вони вирушили разом, на закулісних знімках заляпаний кров'ю чомусь тільки Рейнольдс/Брайс. Мабуть він, як справжній тілоохоронець, завжди перший кидається на амбразуру.

Клікайте на зображення нижче, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші веселі фотографії зі зйомок за участю цієї культової трійці.

«Тілоохоронець дружини кілера», режисером якого є творець першої частини Патрік Г'юз, прибуде в кінотеатри в 2020 році.

2474 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: