Джейсон Момоа поділився першими кадрами футуристичного міні-серіалу «See»

21 квітня 2019,  01:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Аквамена» Джейсон Момоа представив свого нового брутального героя, якого він зіграє в багатосерійній науково-фантастичній драмі «See».

В міні-серіалі «See», чиї події розгортатимуться в майбутньому, Момоа втілить персонажа на ім'я Баба Восс, першим поглядом на якого він поділився в Instagram.

В описі до фото актор також повідомив, що після цього він відправляється на зйомки наукової фантастики «Дюна», де втілить Дункана Айдахо:

Зніматися в «See» було дивовижним часом, з великим нетерпінням чекаю побачити сьогодні всі кадри. Привіт нашій дивовижній команді та акторському складу. Це фінал для Баби Восса. Наступним буде Дункан Айдахо. Не можу дочекатися, коли @apple його випустить. Залишайтеся на зв'язку.

Особливо Момоа сподобалося працювати з режисером Френсісом Лоуренсом, який прославився завдяки фільмам «Костянтин» і «Я — легенда» та франшизі «Голодні ігри»:

Френсіс Лоуренс, ти мужик, люблю тебе.

На перших кадрах персонаж Момоа з'являється з довгою бородою і довгим волоссям, на його шиї висять чи то ікла, чи то кігті якогось дикого звіра, а в руках у нього важка сокира.

В цьому суворому світі майбутнього також з'явиться зірка «Смертних машин» Гера Гільмар, чию героїню звуть Магра.

За атмосферою кадри нагадують недавній серіал «Кордон», де Момоа виконав головну роль.

Дати виходу у міні-серіалу «See» поки немає.

2045 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: