Джуліанна Мур і Мішель Вільямс знялися в драмі «Після весілля»

19 квітня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився перший кадр драматичного фільму «Після весілля», головні ролі в якому виконують лауреатка «Оскара» Джуліанна Мур та номінантка на премію «Оскар» Мішель Вільямс.

Драма «Після весілля» («After the Wedding») є американської адаптацією однойменної картини 2006 року, яку зняла режисер Сюзанна Бір і яка була номінована на премію «Оскар» в категорії Кращий іноземний фільм.

У американському фільмі «Після весілля» Вільямс втілює Ізабель, яка втекла з Нью-Йорка і присвятила своє життя управлінню дитячим будинком в Калькутті. Але коли медіа-магнат та філантроп Тереза у втіленні Мур обіцяє пожертвувати на її дитячий будинок мільйони доларів, Ізабель відправляється на зустріч з нею в Нью-Йорк. Там Ізабель потрапляє в особняк Терези, де героїню знайомлять з чоловіком Терези Оскаром та її 21-річною донькою Грейс, яка скоро збирається вийти заміж.

Чоловіка героїні Мур Оскара зіграє Біллі КрудапЧужий: Заповіт», «У центрі уваги»), а роль її дочки Грейс виконує Еббі Квінн.

В оригіналі головні герої картини Бір були чоловіками, але режисер Барт Фрейндліх вирішив зробити рімейк з жінками в головних ролях, щоб розповісти цю історію з іншої точки зору.

Прем'єра драми «Після весілля» відбулася в січні в рамках кінофестивалю «Санденс», а в світовий прокат вона вийде в листопаді.

1613 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: