Дивимося перший фрагмент екшену «Месники: Завершення» за участю Капітана Марвел

8 квітня 2019,  20:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Marvel Studios представила сьогодні дебютний фрагмент свого супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», в якому Месники будують план разом з Капітаном Марвел.

У відео Наташа (Скарлетт Йоханссон) повідомляє, що Танос (Джош Бролін) знову скористався Камінням Нескінченності, і всі герої готові до дії, але Брюс (Марк Руффало) попереджає, що їх стало значно менше.

Однак це зовсім не бентежить Капітана Марвел (Брі Ларсон), яка просто говорить:

Давайте його дістанемо, і використаємо Камені, щоб повернути всіх.

Стів (Кріс Еванс) і Наташа з нею згодні, і коли Брюс питає у друзів, як вони можуть бути впевнені, що зараз все не закінчиться так само, як і в минулий раз, Керол скромно заявляє:

Бо раніше у вас не було мене.

Роуді (Дон Чідл) не вірить в її сили і задає супергероїні питання про те, чим же вона тоді займалася увесь цей час, на що Капітан Марвел відповідає:

У всесвіті є багато планет, і, на жаль, у них немає вас, хлопці.

Так що тепер ми знаємо, що з 90-х Капітан Марвел подорожувала всесвітом й допомагала то тут, то там, поки не дізналася, що на Землі відбулася «Війна нескінченності» і не повернулася, щоб все виправити разом з місцевими супергероями.

Тим часом Тор (Кріс Гемсворт) сидить і мовчки їсть, а потім підходить до Керол, викликає свій молот, який пролітає поруч з її головою, і повідомляє, що вона йому подобається.

Капітан Марвел і Месники об'єднаються на великому екрані 25 квітня.

Квитки на сеанси «Месники: Завершення» ви знайдете в нашій афіші.

І ви все ще можете застати сольник «Капітан Марвел», який заробив в світовому прокаті більше 1 мільярда доларів, в кінотеатрах України.

4637 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: