Події фільму «Джуманджі 2» відправлять глядача в джунглі, гори і пустелю

6 квітня 2019,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив про завершення першого етапу зйомок пригодницького фентезі «Джуманджі 2» в Атланті, після яких знімальна група відправляється підкорювати дикі місця: гарячі джунглі, засніжені гори і пустельні дюни.

Зйомки сиквела «Джуманджі: Поклик джунглів» за участю Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека, Кевіна Гарта і Ніка Джонаса знаходяться в самому розпалі і готові рухатися далі з павільйону кіностудії в екзотичні місця.

Джонсон поділився сьогодні в Instagram новою фотографією зі своїм персонажем зі світу «Джуманджі», повідомивши в її описі про завершення першого блоку зйомок:

Вихід доктора Смолдера Брейвстоуна з «Джуманджі». Це кінець нашої частини знімального процесу в Атланті. Величезне СПАСИБІ нашим тяжко працюючим і талановитим членам команди фільму з Джорджії. Мені знову було приємно працювати з усіма вами і з нетерпінням чекаю нашої наступної пригоди в майбутньому.

І додав, що на нього та на знімальну команду чекають ще більш захоплюючі пригоди в різних куточках нашої планети:

Наш знімальний поїзд відправляється на зйомки в деякі досить дикі локації: гарячі джунглі, засніжені гори і пустельні дюни. Все ще потрібно зробити багато роботи, але ми створюємо щось дуже круте і веселе для наших глядачів по всьому світу до цього Різдва.

В останній день зйомок в Атланті Скеля знімався у сцені бійки з поганцем, виконавець ролі якого поки не розголошується:

Вибудовую надзвичайно точний удар в цього дуже поганого чоловіка. Повірте мені, він заслуговує на те, що на нього чекає.

Режисером сиквела виступає Джейк Кездан, який зняв першу частину пригод доктора Смолдера Брейвстоуна та його друзів.

Минулого тижня Джонсон поділився милою закулісною фотографією сиквела «Джуманджі», на якій він сміється разом з Карен Гіллан.

На великі екрани «Джуманджі 2» прибуде у грудні.

2882 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: