Супергероїня Мера повернеться в «Аквамені 2»

6 квітня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Ембер Герд знову втілить войовничу принцесу Меру в сиквелі супергеройського блокбастера «Аквамен», який заробив у світовому прокаті більше 1 мільярда доларів.

Сюжет супергеройського екшену «Аквамен 2» тримається в таємниці, але він розповість про нові пригоди супергероя Артура Каррі, який наприкінці свого першого сольника здобув тризуб Посейдона і став єдиним правителем усіх семи королівств Атлантиди.

В майбутньому короля Артура чекають нові випробування і нові битви, а допомагати йому буде принцеса Мера, яка і сама володіє крутими суперздібностями і може керувати стихією води в її різних проявах.

Ця підводна принцеса з довгим рудим волоссям швидко завоювала серця глядачів, а Герд дуже полюбила свою супергероїню за її бойовий дух та відвагу:

Мера не просто «принцеса». Вона також є крутою королевою-воїтелькою. Вона відважна, вона сама собі супергероїня. [Мера] вам не дівчина в біді.

Поки Герд і Джейсон Момоа, який виконує роль Аквамена, залишаються єдиними офіційно підтвердженими учасниками подій сиквела.

Їхню другу підводну пригоду зніме Джеймс Ван, режисер першого «Аквамена».

Також в сиквелі можуть повернуться Ніколь Кідман (королева Атланна), Віллем Дефо (Нуйдіс Валко), Патрік Вілсон (Орм) і Яхья Абдул-Матін II (Чорна Манта).

Прем'єра «Аквамена 2» очікується в 2022 році.

3201 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: