Колсон повертається в першому фрагменті 6 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.»

31 березня 2019,  17:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На конвенції WonderCon, яка на цих вихідних проходить в каліфорнійському місті Анагайм, актори науково-фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» презентували дебютний фрагмент 1 серії 6 сезону.

Колсон швидше живий, аніж мертвий.

Незважаючи на те, що трейлер 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.» сумно повідомив, що Колсон (Кларк Грегг) мертвий, наш улюблений герой повернеться в нових серіях, показує свіжий фрагмент. Спершу тут відбувається вибух, від якого отримують травми Мей (Мінг-На) та Йо-Йо (Наталія Кордова), і поки вони намагаються прийти до тями, їхні машини таранить величезна фура. З фури виходить Колсон, і коли молодий агент каже йому, що він зі Щ.И.Т.а, Колсон стріляє в нього і зазначає, що ніколи не чув про цю організацію. Так що він повернеться зовсім не тією людиною, яку ми знали.

Компанію їм в нових серіях складуть Дейзі (Хлоя Беннет), Фітц (Йєн де Кестекер), Джемма (Елізабет Генстрідж), Мак (Генрі Сіммонс), Дек (Джефф Ворд) і агент Пайпер (Бріана Венскус).

В кінці фрагмент розкриває, що прем'єра 6 сезону «Агентів Щ.И.Т.» відбудеться цієї весни, 10 травня.

Зараз молодого агента Колсона можна побачити в кінотеатрах в супергеройському фільмі «Капітан Марвел», чиї події відбуваються в 90-х.

2027 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: