Двейн Джонсон і Карен Гіллан сміються на новому закулісному фото сиквела «Джуманджі»

28 березня 2019,  19:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон і Карен Гіллан продовжать свій екранний роман у сиквелі хітового фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів».

У фільмі «Джуманджі: Поклик джунглів» Джонсон та Гіллан втілили двох незграбних та закоханих одне в одного старшокласників, які потрапили у світ небезпечної гри і стали своїми крутими аватарами Смолдером Брейвстоуном та Рубі Раундхаус.

Незважаючи на крутий зовнішній вигляд і суперздібності, в душі Смолдер та Рубі залишаються все тими ж невпевненими в собі тінейджерами, що й підкреслив Скеля в описі нового знімка зі зйомок «Джуманджі 2», яким він поділився на початку тижня у своєму Instagram:

Знімаємо наше нове #Джуманджі з моєю партнеркою по злочинам Карен Гіллан, і якщо ми виглядаємо як два дуже незграбних закоханих тінейджера, які намагаються впоратися зі своїми божевільними суперсилами в нашому всесвіті «Джуманджі» це тому що ми такими і є. Дуже люблю працювати і бути незграбним з цією дівчиною.

Гіллан лайкнула цей пост і залишила під ним такий коментар:

Незграбність назавжди!!!

Фотографія також показує нові утеплені костюми героїв зокрема героїні Гіллан, яка весь минулий фільм пробігала в коротких шортах і топі з відкритим животом. Спершу її вбрання розкритикували, оскільки воно було сексистським, але у фільмі його дуже вдало обіграли, коли героїня Гіллан висловила протест проти цього вбрання і пов'язала на стегнах куртку, щоб відчувати себе комфортніше в джунглях, тобто сама виступила проти такого сексизму в відеоіграх.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші веселі фото зі зйомок продовження.

«Джуманджі 2», де також повернуться Джек Блек, Кевін Гарт і Нік Джонас, вийде на великі екрани у грудні перед різдвяними святами.

3328 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: