Ніколь Кідман приступила до зйомок серіалу «Відіграти назад» від каналу HBO

21 березня 2019,  21:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Велика маленька брехня» Ніколь Кідман вирушила до Нью-Йорка на зйомки свого нового проекту «Відіграти назад», який знімає режисер «Нічного адміністратора» Сюзанна Бір.

«Відіграти назад» («The Undoing») покаже життя успішного нью-йоркського терапевта Грейс Сакс, яке починає розхитуватися напередодні публікації її першої книги.

Кідман виконає в цьому серіалі головну роль. Про старт зйомок вона повідомила минулої п'ятниці, 15 березня, поділившись в соцмережах спільною фотографією з Бір на вулицях Нью-Йорка:

Сьогодні почала зйомки в серіалі «Відіграти назад» люблю працювати з цією жінкою! Скоро буде більше [фото]... xx #TheUndoing

Чоловіка Грейс Джонатана Сакса зіграє володар премії «Золотий глобус» Г'ю Грант, а їхнього сина Генрі Ноа Джуп, відомий завдяки фільмам «Тихе місце», «Диво» та «Субурбікон».

Сценаристом нової багатосерійної драми з Кідман у головній ролі виступає творець «Великої маленької брехні» Девід Е. Келлі. В основі її сюжету лежить бестселер письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»).

Серіал «Відіграти назад» складатиметься з 6 серій. Його прем'єра очікується в 2020 році. Чи буде продовження — залежить від того, як його приймуть глядачі і критики. «Велика маленька брехня» теж спочатку задумувалася як міні-серіал, але після приголомшливого успіху його продовжили на 2 сезон, де з'явиться сама Меріл Стріп.

«Велика маленька брехня» повернеться на екрани у червні.

2710 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: