Терон Еджертон повернеться в сиквелі «Співай!»

20 березня 2019,  18:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка шпигунської франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон знову озвучить співаючу горилу Джонні в музичному мультфільмі «Співай! 2», який вийде у 2020 році.

29-річний британський актор підтвердив свою участь в сиквелі хітової анімації «Співай!», поділившись в Instagram фотографією зі студії, де він записував звукову доріжку для свого персонажа.

Мультфільм «Співай!» вийшов на екрани у 2016 році і заробив у світовому прокаті $634,2 млн. Він знайомить глядача з оптимістичним підприємцем пандою Бастером Муном, який, щоб врятувати свій театр, вирішив влаштувати масштабний конкурс непрофесійних співаків, в числі яких опинилися дикобразиха-бунтарка Еш, горила-тінейджер Джонні, багатодітна свиня Розіта, сором'язлива слониха Міна, епатажний свин Гюнтер та самовпевнений миша Майк.

Голосом панди Бастера в оригіналі був Метт'ю МакКонахі, але поки що його участь у «Співай! 2» не підтверджено офіційно.

Решту персонажів озвучили Скарлетт Йоханссон, Різ Візерспун, Торі Келлі, Нік Кролл та Сет МакФарлейн. Їхнє повернення в сиквелі теж очікувано.

Цього літа ви зможете почути як співає Еджертон в біографічній картині «Рокетмен», де він втілив легендарного співака Елтона Джона.

Прем'єра мультфільму «Співай! 2» очікується в грудні 2020 року.

2221 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: