Брава четвірка возз'єдналася на зйомках сиквела «Джуманджі: Поклик джунглів»

17 березня 2019,  14:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова закулісна фотографія очікуваного фільму «Джуманджі 2» показує Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Кевіна Гарта і Джека Блека у своїх знаменитих образах аватарів легендарної гри, яка грає тобою.

У вівторок, 12 березня, зірки пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» поділилися в соцмережах першою спільною фотографією зі зйомок сиквела.

В описі до знімка Джонсон пообіцяв, що продовження приготувало для глядачів веселощі, нові пригоди і сюрпризи:

Так, ваша улюблена банда повернулася — і виглядає трохи схудлою і злою. Хоча речі можуть бути зовсім не такими, якими вони здаються. Тому пристебни паски безпеки, світ, оскільки скоро ми усі пограємо. У новому фільмі «Джуманджі» у ці свята! Ох, на вас чекає стільки веселощів. З любов'ю, доктор Брейвстоун. #НовіПригодиЧекають #ГраЯкаГраєТобою #Джуманджі

Фільм «Джуманджі: Поклик джунглів» став продовженням і перезапуском знаменитої історії про гру, яка оживає навколо своїх гравців. На цей раз герої чотири старшокласника самі вирушили у світ цієї захоплюючої і небезпечної гри, куди вони потрапили у вигляді аватарів Смолдера Брейвстоуна, Рубі Раундхаус, Мося Фінбара та Шеллі Оберона, яких на екрані втілюють Джонсон, Гіллан, Гарт і Блек.

Також в сиквелі з'являться легендарні актори Денні Девіто і Денні Гловер та актриса Аквафіна, відома завдяки минулорічній картині «Вісім подруг Оушена».

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею фільму і подивитися інші фотографії, зроблені на зйомках сиквела, що стартували в лютому.

Прем'єра пригодницького фільму «Джуманджі 2», над яким працює режисер першої частини Джейк Кездан, очікується у грудні 2019 року на різдвяні свята.

1956 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: