Алісса Мілано повернеться в 2 сезоні серіалу «Ненаситна», чому вона несказанно рада

3 березня 2019,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь початку зйомок 2 сезону актриса серіалу «Ненаситна» Алісса Мілано поділилася з шанувальниками новими закулісними знімками і розповіла, чому вона любить в ньому зніматися.

Драматична комедія «Ненаситна» розповідає про опального і незадоволеного життям адвоката Боба Армстронга, який став тренером конкурсів краси і береться за підготовку мстивої дівчини-підлітка Петті Бледелл, над якою всі знущаються, не підозрюючи, що він збирається випустити у цей світ.

Мілано грає Коралі Армстронг, дружину Боба, яка відчайдушно прагне піднятися вгору по соціальній драбині.

Зірка серіалу «Всі жінки – відьми» дуже рада повернутися до цього образу і возз'єднатися зі своїми колегами по серіалу «Ненаситна», про що вона повідомила в перший день весни, поділившись в соцмережах спільним фото з виконавицею головної ролі Деббі Раян і актрисою Арден Майрін:

Мені пощастило бути кожен день з цими жінками. Це альянс. Це сміх. Це стабільність. Це безпека. Це співчуття. Це дружба. Це підтримка. Це командна робота. Це те, що змушує мене цінувати і святкувати [цю роботу]. #Ненаситна

Також актриса опублікувала у своєму Instagram два веселих знімки з основним кастом серіалу, які були зроблені під час першої сценарної читки 2 сезону, і в описі оптимістично вказала:

Перша читка сценарію другого сезону #Ненаситна. Це відбувається, люди! Вірте в силу віри, неможливе можливо!

Компанію Мілано, Раян та Марін на загальних знімках склали Даллас Робертс, Крістофер Горам, Ерінн Вестбрук, Майкл Провост, Кіммі Шілдс та Ешлі Ді Келлі.

Клікайте на зображення, щоб перейти до галереї і подивитися інші фотографії зі зйомок серіалу за участю Мілано та інших акторів.

На Netflix прем'єра 2 сезону серіалу «Ненаситна» відбудеться наприкінці 2019 року.

1995 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: