Четвертий трейлер спін-оффу «Милих ошуканок» показує життя під прицілом камер

1 березня 2019,  18:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому трейлері драматично-детективного серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки» персонажі постійно відчувають, що за ними стежать. І не без причини.

Основою нового спін-оффу «Милих ошуканок» виступає популярна серія книг «Перфекціоністки» письменниці Сари Шепард. Його події будуть розвиватися в місті Бікон Гайтс, куди переїжджає Елісон ДіЛаурентіс (Саша Пітерс), щоб почати життя з чистого аркуша і залишити всі кошмари позаду. В університеті, де вона починає викладати, між учнями існує величезна конкуренція, і кожен з них відчайдушно ховає свій страшний секрет від інших. Але коли трапляється вбивство, ці секрети починають стрімко виходити на світло.

Елісон опиняється в центрі цих подій разом зі своєю давньою подругою Моною Вондервол (Джанел Перріш), яка теж вирішила переселитися з Роузвуда в Бікон Гайтс.

Рештою перфекціоністів будуть студенти Ава Джалалі (Софія Карсон), Кейтлін Мартелл-Льюїс (Сідні Парк) та Ділан Волкер (Елі Браун), які в даному трейлері дуже переживають за свої темні таємниці.

Компанію їм складе зірка серіалу «Пліткарка» Келлі Разерфорд.

Прем'єрна серія серіалу «Милі ошуканки: Перфекціоністки», над яким працює творець «Милих ошуканок» А. Марлін Кінг, вийде 20 березня.

1375 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: