З'явився новий постер фільму «Люди Ікс: Темний фенікс», чий трейлер вийде на цьому тижні

26 лютого 2019,  23:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового групового постера супергеройського екшену «Люди Ікс: Темний фенікс» студія 20th Century Fox підтвердила, що все-таки збирається випустити його на екрани цього літа.

«Темний фенікс» буде новою главою франшизи про мутантів «Люди Ікс», в основі якої лежать комікси Marvel. Вона розповість про те, як сили Джин Грей вийдуть з-під контролю, і дівчина перетвориться на руйнівну сутність під назвою Темний фенікс, а її друзі будуть змушені обирати між порятунком її життя і порятунком всієї планети.

Свіжим постером «Темного фенікса», який зібрав разом всіх героїв фільму, щойно поділилася в соцмережах виконавиця ролі Джин Грей Софі Тернер, повідомивши, що новий трейлер ми побачимо в середу-четвер (все залежить від різниці в часі):

Прибув новий постер #ТемнийФенікс. Трейлер буде завтра вночі!

На постері Джин розділена надвоє: одна частина героїні одягнена в костюм Людей Ікс, а друга носить довгий червоний плащ Темного фенікса.

На стороні Людей Ікс зображені Професор Ікс (Джеймс МакЕвой), Містік (Дженніфер Лоуренс), Нічний змій (Коді Сміт-МакФі), Циклоп (Тай Шерідан), Шторм (Александра Шіпп) і Ртуть (Еван Пітерс).

На боці Темного фенікса стоять Магніто (Майкл Фассбендер), Звір (Ніколас Голт) й мутанти-новачки Селена (Кота Еберхард) і Червоний лотос (Ендрю Стелін).

Звір раніше був кращим другом Професора і залишався з ним у найважчі часи, але в новому фільмі, схоже, він відколеться від команди.

Внизу постера зображена іншопланетянка Сміт (Джессіка Честейн), яка докладе руку до перетворення Джин на Темного фенікса.

Українська прем'єра екшену «Люди Ікс: Темний фенікс», яку зняв сценарист минулих фільмів франшизи Саймон Кінберг, очікується 6 червня.

2194 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: