Розкрито костюм супергероїні Блискавки з серіалу «Чорна блискавка»

17 лютого 2019,  20:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Пірс з супергеройського серіалу «Чорна блискавка» отримає свій власний супергеройський костюм, щоб боротися зі злочинністю у Фріленді.

Нинішня сюжетна арка 2 сезону серіалу «Чорна блискавка» під назвою «Книга секретів» продовжує показує величезне зростання сил у Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), молодшої дочки головного героя Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), також відомого як Чорна блискавка.

Дженніфер володіє електрокінезом, тобто здатна створювати і керувати блискавками, використовуючи їх як зброю у бійці з поганими хлопцями, і в 13 серії 2 сезону Гембі (Джеймс Рімар) обчислив, що вона навіть в півсили може виробляти набагато більше енергії, ніж міг у молодості її батько.

В майбутньому дівчина візьме собі псевдонім Блискавка (Lightning) і буде боротися за безпеку у своєму місті пліч-о-пліч з батьком та сестрою Аніссою (Нафіса Вільямс), яка стала супергероїнею Грім ще в 1 сезоні.

Для цього Дженніфер вдягне синій костюм відтінку металік з яскравими золотими вставками, а на очах буде носити елегантну металеву маску в тон.

Нижче ви можете порівняти костюм Дженніфер з костюмами її батька Чорної блискавки та сестри Грім.

Чий костюм вам подобається найбільше? Пишіть в коментарях.

Нова серія «Чорної блискавки», чий моторошний промо-ролик дивіться тут, вийде на екрани 5 березня за українським часом.

Читайте також перший погляд на супергеройський костюм Мрійниці в серіалі «Супергьорл», яка дебютує в ньому на американських телеекранах вже сьогодні, 17 лютого.

2934 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: