Маша Єфросиніна оголосила дату прем'єри нового шоу «Дивовижні люди»

12 лютого 2019,  15:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра нового телешоу «Дивовижні люди», ведучою якого буде Маша Єфросиніна.

Через два тижні безперервних зйомок Єфросиніна оголосила, що перший випуск телепередачі «Дивовижні люди» глядачі побачать 23 лютого о 21:00 на каналі «Україна».

Телеведуча написала про це у своєму Instagram:

Все, двотижневий марафон зйомок новітнього в історії телебачення шоу закінчився! Тепер залишилося чекати на результат в ефірі! Однак чекати недовго... всього до 23 лютого. #скоро #прем'єра #дивовижнілюди #каналУкраїна

У центрі подій шоу «Дивовижні люди» будуть люди з суперздібностями.

Єфросиніна говорить, що це буде «новітній формат шоу, вперше представлений на українському телебаченні» і обіцяє, що дане шоу подарує глядачеві «емоції, які важко передати словами».

У шоу «Дивовижні люди» також візьмуть участь відома українська співачка і актриса Оля Полякова, яку незабаром можна буде побачити в кінотеатрах України в комедії «Свінгери 2», телеведучі Олександр Скічко і Олексій Суханов та фізіолог Віктор Комаренко.

Клікайте на зображення, щоб перейти в галерею проекту і подивитися інші закулісні фотографії з Єфросиніною і Поляковою, які обіцяють радувати глядача неймовірними образами в кожному випуску.

Чи збираєтесь ви дивитися шоу «Дивовижні люди»? Пишіть в коментарях.

2170 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: