Пенні і Леонард з «Теорії великого вибуху» розіграли ту сцену з «Титаніка»

4 лютого 2019,  01:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 12 серії 12 сезону ситкому «Теорія великого вибуху» Пенні і Леонард опинилися на яхті та вирішили відчути себе Джеком і Роуз з культового фільму «Титанік».

Актриса Кейлі Куоко, яка втілює Пенні Хофстедер в хітовому американському ситкомі «Теорія великого вибуху», поділилася в Instagram серією закулісних фотографій 12 серії, де її героїня разом з чоловіком Леонардом (Джонні Галекі), своїм колишнім хлопцем Заком (Брайан Сміт) та його дружиною Маріссою (Ліндсі Крафт) вирушила в плавання на яхті.

Фотографії розкривають, що, як і у випадку епізодів з поїздками на машині, сцени на яхті знімалися в павільйоні, але це не завадило Куоко та Галекі мріяти про безкрайній океан.

Вони відтворили знаменитий момент з фільму «Титанік», де головні герої Роуз (Кейт Вінслет) і Джек (Леонардо ДіКапріо) стояли в такій же позі на носі корабля і відчували себе вільними.

Цікаво, чи намалювала потім Пенні Леонарда «як тих французьких дівчат»...

Також актриса розповіла про одну зі своїх улюблених традицій на зйомках «Теорії великого вибуху», яка в цьому році підійде до кінця:

Ми з Джонні Галекі спілкуємося з глядачами щоночі після зйомок. Це стало однією з моїх улюблених традицій, і ці моменти я буду цінувати вічно.

Зйомки серіалу проходять в студії з глядачами, чий сміх потім і звучить за кадром, так що у акторів завжди є можливість поспілкуватися зі своїми шанувальниками та обмінятися емоціями під час знімального процесу.

Таким самим чином знімали «Друзів», «Два з половиною чоловіки» та інші популярні американські ситкоми.

Наступна серія «Теорії великого вибуху» вийде на екрани 8 лютого за українським часом. Всього фінальний сезон складатиметься з 24 серій.

2837 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: