Трейлер 6 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.» нагадує про смерть Колсона

28 січня 2019,  21:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда намагається пережити смерть Колсона і стикається з новою могутньою загрозою в тизер-трейлері 6 сезону науково-фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Події наступного сезону «Агентів Щ.И.Т.» будуть розвиватися після подій фільмів MCU «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», і поки боси Marvel тягнуть інтригу щодо його сюжету, трейлер великими літерами говорить, що Колсон (Кларк Грегг) МЕРТВИЙ.

Тим часом Мак (Генрі Сіммонс) намагається впоратися зі своїми новими обов'язками в якості директора Щ.И.Т.а, одержуючи настанови від голограми Колсона, який записав її до своєї смерті. Зокрема, Маку потрібно зібрати команду, якій він буде довіряти.

Мей (Мінг-На) згадує свої останні хвилини з Колсоном і каже, що вони отримали навіть більше, ніж коли-небудь сподівалися.

Фітц (Йен де Кестекер) був заморожений і знаходиться десь далеко на космічному кораблі, а Джемма (Елізабет Генстрідж) намагається його відшукати і знайти спосіб повернути до життя.

Дейзі (Хлоя Беннет), Йо-Йо (Наталія Кордова) і Мей б'ються з ворогами, які володіють величезною силою і новітніми технологіями.

Також в трейлері з'являються Дек (Джефф Ворд) і агент Пайпер (Бріана Венскус).

І обов'язково додивіться відео до кінця. На вас чекає приємний сюрприз!

Нові костюм та образ Дейзі ви можете розглянути нижче.

Прем'єра 6 сезону серіалу «Агенти Щ. В. Т.» очікується влітку.

Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися точні дати виходу нових серій з переведенням на український час.

2561 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: