Зірка «Війни нескінченності» Зої Салдана поділилася таймлапс-відео зняття гриму Гамори

16 січня 2019,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Зої Салдана опублікувала сьогодні вночі у своєму Instagram цікаве таймлапс-відео, де з неї знімають зелений грим Гамори, і шанувальники сприйняли це як натяк на її повернення у фільмі «Месники: Завершення».

В блокбастері «Месники: Війна нескінченності» ми, нарешті, познайомилися ближче з прийомним батьком Гамори Таносом (Джош Бролін), який відправився збирати Камені Нескінченності, щоб з їхньою допомогою стерти половину населення у всесвіті.

Гамора, яка залишила своє темне минуле позаду і стала хорошою, приєднавшись до Вартових Галактики, була категорично проти планів Таноса і відмовлялася допомагати йому у їх здійсненні, але не змогла витримати, коли він катував її сестру Небулу (Карен Гіллан), і видала йому місцезнаходження Каменя Душі.

Щоб добути Камінь Душі на планеті Вормір Таносу було необхідно пожертвувати чимось, що було дуже дорогим його серцю, тому він убив Гамору.

Її смерть сталася до клацання, що стерло половину живих істот з обличчя всесвіту, тому повернення цієї відважної супергероїні залишається під великим питанням.

Але тепер у її шанувальників є надія, що вона все-таки воскресне у наступному груповому фільмі від Marvel «Месники: Завершення», оскільки у описі до таймлапс-відео Салдана повідомила, що прощається з Гаморою тільки «на даний момент»:

Волосся вгору! Що триває, має змиватися! Прощавай, Гамора... У всякому разі на даний момент! Ха.

А як ви думаєте, чи повернеться Гамора в наступних «Месниках»? Ми, наприклад, дуже цього чекаємо, оскільки вона є одним з найкрутіших персонажів MCU, і ми не можемо уявити без неї Вартових Галактики.

Українська прем'єра блокбастера «Месники: Завершення» відбудеться навесні, 25 квітня. Також у розробці у Marvel знаходиться третя частина окремих пригод захисників нашої галактики «Вартові Галактики 3», чий реліз очікується в 2020 році.

3495 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: