Розширений тизер-трейлер «Людина-павук: Далеко від дому» з тіткою Мей та Геппі Гоганом

15 січня 2019,  17:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Геппі Гоган фліртує з тіткою Мей у новій сцені з розширеного тизер-трейлера супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому», якої не було в українській версії.

Тизер-трейлер показує, що Пітер Паркер (Том Голланд) за допомогою тітки Мей (Маріса Томей) став місцевим героєм Квінзу, а Геппі Гоган (Джон Фавро) тепер допомагає йому з превеликим задоволенням, адже йому подобається тітка Мей. Разом з Мішель (Зендея), Недом (Джейкоб Баталон) та іншими однокласниками Пітер вирушає на канікули до Венеції і вважає, що там йому не знадобиться костюм Людини-павука. Звичайно ж, він помиляється, оскільки в Європі юний Месник познайомиться з самим Ніком Ф'юрі (Семюел Л. Джексон), який завербує хлопця, щоб той допоміг зупинити могутнього суперлиходія Містеріо (Джейк Джилленхол). Так, ці канікули Пітер ніколи не забуде.

Українська прем'єра супергеройського екшену Джона Воттса «Людина-павук: Далеко від дому», який стане першим фільмом Marvel після блокбастера «Месники: Завершення», відбудеться 4 липня.

4355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: