«Аквамен» стане першим фільмом-мільярдером у всесвіті DCEU

11 січня 2019,  01:56 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Посуньтеся, Бетмен, Супермен і Диво-жінка. Супергеройський екшен «Аквамен» вже заробив у світовому прокаті $971,5 млн, обігнавши таким чином всі інші кінофільми всесвіту DCEU.

Сольна історія повелителя морів і океанів Артура Каррі, якого на великому екрані втілює Джейсон Момоа, стала справжнім хітом за кордоном, де її бокс-офіс становить рекордні для фільмів DC $702,9 млн, повідомляє сайт Box Office Mojo.

У США і Канаді глядачі принесли «Аквамену» $268,6 млн, що є відносно скромними зборами, якщо порівнювати з домашніми зборами попередніх екшенів даного всесвіту, але це все одно не завадило творінню Джеймса Вана стати найприбутковішим фільмом DCEU.

Раніше найприбутковішим сольним супергеройським екшеном в даних рядах була «Диво-жінка» з $821,8 млн.

Тим не менш пригода Діани Принц все ще тримає першість у лавах американських зборів серед нещодавніх екранізацій коміксів DC — вони становлять $412,6 млн.

З такими темпами очікується, що позначку в $1 мільярд сольник Аквамена переступить вже наступного тижня.

Найбільш невдалим екшеном в цьому рейтингу виявилася «Ліга справедливості», яка вийшла у 2017 році, з результатом в $657,9 млн.

Читайте нашу рецензію на фільм «Аквамен», який ви все ще можете застати в кінотеатрах України.

Увага, в даний рейтинг не входять трилогія Крістофера Нолана про Темного лицаря та інші екранізації коміксів DC, тільки всесвіт, створений у 2013 році Заком Снайдером.

3172 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: