Марго Роббі офіційно підписалася на фільм про ляльку Барбі

9 січня 2019,  22:55 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі втілить знамениту ляльку в художньому фільмі «Барбі», який вийде на екрани у 2020 році.

Кінокартина «Барбі», яка за жанром буде пригодницькою драмеді, покаже, як ляльку Барбі виганяють з чарівного лялькового світу Барбіленд за те, що вона є недостатньо ідеальною. І щоб знайти своє місце у житті, Барбі відправляється у світ людей.

Дивлячись на Роббі, складно повірити, що Барбі у її втіленні може бути «недостатньо ідеальною», але згадавши її трансформацію для байопіку «Я, Тоня», можна припустити, що її або сильно загримують, щоб приховати красу, або залишать актрису красивою, чим підкреслять, що навіть її краса виявляється недостатньою для вимогливих та самозакоханих жителів Барбіленда.

Роль її коханого Кена виконає маловідомий актор Майкл Макг'ю, який вже працював з Роббі над майбутньою кінокартиною Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».

Спочатку головну роль у цьому комедійному фільмі повинна була виконати Емі Шумер, а після роль Барбі запропонували Енн Гетевей, але вона теж незабаром вибула з проекту.

Режисером «Барбі» буде Алетеа ДжонсКоролева Америка»), а сценарій до неї написала Олівія Мілч8 подруг Оушена»).

Роббі також виступить продюсером проекту, який вже знаходиться на стадії підготовки до зйомок, повідомляє Variety.

На наступному тижні, 17 січня, в український прокат виходить історична драма «Марія – королева Шотландії», де Роббі втілила королеву Єлизавету I і отримала за цю роль номінацію на премію BAFTA.

Світова прем'єра «Барбі» відбудеться у травні 2020 року.

1910 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: