Галлагери дають собі обіцянки на 2019 рік у промо-ролику серіалу «Безсоромні»

5 січня 2019,  21:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Святковий промо-ролик 9 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» нагадує, що він повернеться з новими серіями в кінці місяця, 20 січня.

Що ж обіцяють змінити у своєму житті Галлагери в 2019 році?

Ліп (Джеремі Аллен Вайт) збирається і далі залишатися тверезим (а чого ви очікували від хлопця в зав'язці?).

У Карла (Ітан Каткоскі) є цілий список планів на 2019 рік: він хоче викрасти швидку, спалити студію йоги, вдарити в обличчя дантиста і, звичайно, потрапити в академію Вест-Пойнт.

Ві (Шанола Гемптон) влаштовує генеральне прибирання, щоб почати рік з чистого аркуша. Але коли знаходить використаний презерватив в холодильнику, то здається.

Деббі (Емма Кінні) активно займається спортом і планує революцію по знищенню патріархату (за допомогою своєї вагіни).

Ліам (Крістіан Айзіа) збирається вчитися ще більш старанно, щоб компенсувати дурість своїх родичів.

Кев (Стів Хові) та Ві вирішили в новому році усиновити дитину, тому він збирається бути хорошим батьком. Ця обіцянка дивує Ві, оскільки у них вже є дві дочки, яким він повинен бути хорошим батьком вже декілька років. Але в попередні роки він загадував інше відмовитися від такого шкідливого майонезу, що йому успішно вдалося. Молодець, Кев.

А Френк (Вільям Х. Мейсі) висловлює свою думку щодо всієї цієї сучасної концепції раптом давати собі обіцянки раз в рік й мотивує просто встати з дупи і піти щось зробити.

У відео відсутні Фіона (Еммі Россам) та Йен (Камерон Монахен), і якщо останній попрощався з серіалом в минулому році, то Фіона ще повернеться в наступних серіях, але покине «Безсоромних» у кінці сезону.

1677 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: