Зої Салдана поділилася веселим селфі зі зйомок «Аватара 2»

30 грудня 2018,  21:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року голлівудська актриса Зої Салдана порадувала шанувальників новою веселою фотографією, зробленою під час зйомок сиквелів наукової фантастики «Аватар».

Пару годин тому 40-річна актриса, яка у всесвіті «Аватар» втілює іншопланетянку Нейтірі, відзначила 2018 рік, що минає, за допомогою серії фотографій в Instagram з позначкою:

Багато облич 2018-го...

Останнім у цій серії її різних облич року несподівано виявилося селфі, яке Салдані вдалося зробити на знімальному майданчику секретних сиквелів «Аватар 2» і «Аватар 3», чиї зйомки проходили підряд.

В них актриса грає іншопланетянку з блакитною шкірою та видозміненими рисами обличчя, тому замість гриму, як у випадку з її зеленошкірою Гаморою з «Вартових Галактики» та «Війни нескінченності», тут використовується технологія захоплення руху, після чого на обличчя Салдани буде накладена комп'ютерна графіка.

Зараз одночасно триває знімальний процес наступних на черзі фільмів «Аватар 4» і «Аватар 5». Режисером цих чотирьох сиквелів є незмінний Джеймс Кемерон, який і придумав увесь цей всесвіт.

З першої частини в її продовженнях разом з Салданою повернуться актори Сем Вортінгтон, Сігурні Вівер, Стівен Ленг, Джованні Рібізі та Джоель Мур.

Також сиквели возз'єднають Кемерона із зіркою «Титаніка» Кейт Вінслет.

Прем'єра «Аватара 2» відбудеться через рік, 17 грудня 2020 року, «Аватар 3» вийде ще через рік, 16 грудня 2021 року.

Далі Кемерон потягне інтригу цілих три роки і, нарешті, «Аватар 4» прибуде в кінотеатри 19 грудня 2024 року, а «Аватар 5» завершить цю історію 18 грудня 2025 року.

Чекаєте ці фільми?

34050 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: