Перший погляд на Тома Генкса в байопіку «Ти – мій друг»

30 грудня 2018,  15:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Генкс посміхається, сидячи на порозі свого трейлера, на першому офіційному знімку зі знімального майданчика його наступного фільму «Ти – мій друг».

Компанія Sony Pictures вирішила зробити шанувальникам Тома Генкса новорічний подарунок, поділившись у Твіттері у четвер, 27 грудня, першим поглядом на лауреата премії «Оскар» в образі творця популярної дитячої програми «Сусідство містера Роджерса» Фреда Роджерса, якого він втілює в біографічній драмі «Ти – мій друг».

На знімку Генкс постає з повністю сивим волоссям і в знаковому червоному кардигані Роджерса. А в руках у нього, швидше за все, знаходиться сценарій фільму.

Байопік «Ти – мій друг» нещодавно був перейменований в оригіналі на «A Beautiful Day in the Neighborhood» («Чудовий день по сусідству») на честь програми Роджерса. Він розповість про дружбу творця хітової дитячої передачі з журналістом Томом Юнодом, якому журнал Esquire доручив написати статтю про Роджерса. І під час спілкування з ним цинічний журналіст долає свій скептицизм і вчиться у найулюбленішого сусіда в Америці співчуттю, доброті та порядності.

Роль журналіста виконає зірка серіалу «Американці» Меттью Різ, на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Золотий глобус». Згідно з даними каста на сайті IMDb, творці картини вирішили замінити справжнє ім'я Юнода на вигадане ім'я Ллойд Фогель для більш вільної інтерпретації реальних подій.

Компанію їм з Генксом на екрані складуть актори Енріко Колантоні, Венді Маккена, Кріс Купер, Теммі Бланчард, Сакіна Джеффрі та Сьюзен Келечі Вотсон.

Над фільмом «Ти – мій друг» працює режисер Маріель Хеллер, чия остання біографічна картина «Чи зможете ви мене пробачити?» отримала на початку цього місяця 2 номінації на премію «Золотий глобус».

Знімальний процес байопіка «Ти – мій друг» завершився в листопаді, а його прем'єра відбудеться у жовтні 2019 року.

1745 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: