Новий казковий фрагмент «Мері Поппінс повертається»

28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

У продовженні класики світового кінематографа «Мері Поппінс» няня-чарівниця Мері Поппінс (Емілі Блант) прибуває в будинок вже дорослих брата і сестри Майкла та Джейн Бенксів (Бен Вішоу та Емілі Мортімер), щоб допомогти їм пережити важку втрату і доглянути за дітьми Майкла Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Доусон) й Джоном (Натаніель Салех).

Діти, граючись, випадково роблять тріщину в красивій вазі, картинка на ній чарівним чином змінюється і показує, що вони поламали намальовану на ній карету. Молодші Бенкси не вірять, що її можна полагодити, на що Мері Поппінс відповідає: «Все можливо, навіть неможливе», і вони всі дружно разом із запалювальником вуличних ліхтарів Джеком (Лін-Мануель Міранда) відправляються у світ цієї розписної вази, щоб все виправити.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Мері Поппінс повертається», де Мері Поппінс і Джек танцюють з анімованими слонами, бегемотами та пінгвінами.

В український прокат фільм Роба Маршалла виходить через тиждень, 3 січня.

2462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: