Другий постер фільму «Шазам!» з Закарі Ліваєм

18 грудня 2018,  11:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий офіційний постер супергеройського фільму «Шазам!» дозволяє роздивитися костюм головного героя в повний зріст.

«Просто скажи слово.»

В полку супергероїв в червоних костюмах прибуло. І щоб ви раптом не переплутали Шазама зі спини з Дедпулом або Людиною-павуком, у нього за плечима буде розвиватися укорочений білий плащ.

А як вам його золоті черевики?

Раніше режисер Девід Ф. Сандберг пояснив, чому обрав для Шазама такий старомодний костюм:

Я хотів, щоб він виглядав трохи як старомодний супергерой із золотої ери коміксів. Я вирішив, що це також виділить його з натовпу [решти супергероїв].

«Шазам!» розповість про тінейджера Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який є сиротою і потрапляє в чергову прийомну сім'ю. Там він знайомиться з Фредді Фріманом (Джек Ділан Грейзер), ще одним сиротою, який ходить на милицях і любить читати комікси. Коли Біллі заступається за Фредді перед шкільними хуліганами, то звертає на себе увагу Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує надздібності. Тепер за допомогою всього лише одного слова Біллі може перетворюватися на куленепробивного дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). Але разом з розвагами, які дарують йому нові сили, на плечі Біллі лягає відповідальність захищати світ від небезпечних суперлиходіїв.

На сьогоднішній день вийшов всього один-єдиний трейлер екшену «Шазам!», який був представлений ще в липні на конвенції San Diego Comic-Con. З нетерпінням чекаємо на реліз другого трейлера.

Українська прем'єра фільму «Шазам!» відбудеться 4 квітня 2019 року.

1514 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: