Новий погляд на Софі Тернер і Джессіку Честейн в «Темному феніксі»

10 грудня 2018,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мутантка Джин Грей зустрічається із загадковою лиходійкою Сміт у втіленні Джессіки Честейн на новому кадрі супергеройської картини «Темний фенікс».

«Темний фенікс» буде продовженням фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис», який представив молоду версію могутньої мутантки Джин Грей (Софі Тернер).

Джин вже продемонструвала свої сили у битві з найпершим мутантом в історії Апокаліпсисом (Оскар Айзек), і тепер Людям Ікс доведеться боротися з нею, коли її здібності виходять з-під контролю і погрожують знищити всю планету.

Як показує новий кадр, на шлях руйнування її наставить іншопланетна лиходійка Сміт (Джессіка Честейн), деталі про яку тримаються в секреті.

Режисер Саймон Кінберг розповів про неї наступне в інтерв'ю для сайту Collider:

Я скажу, що персонаж Джессіки не злий геній, але у неї є деякі елементи злого генія, що проявляються в тому, як вона маніпулює Джин. Для мене вона об'єднує елементи декількох різних персонажів з коміксів.

У фільмі «Люди Ікс: Остання битва», де на Темного фенікса перетворювалася доросла Джин (Фамке Янссен). нею маніпулював Магніто (Іен МакКеллен), щоб досягти своїх цілей, і в результаті Росомасі (Г'ю Джекман) довелося вбити Джин, щоб урятувати світ.

Раз ми вже знайомі з дорослою Джин, то юна Джин повинна пережити події майбутньої глави франшизи. Як команді вдасться зупинити Темного фенікса і врятувати Джин, залишається лише здогадуватися.

У подіях екшену також візьмуть участь Професор Ікс (Джеймс МакЕвой), Містік (Дженніфер Лоуренс), Магніто (Майкл Фассбендер), Звір (Ніколас Голт), Ртуть (Еван Пітерс), Нічний змій (Коді Сміт-Макфі), Циклоп (Тай Шерідан) і Шторм (Александра Шипп).

«Темний фенікс» прибуде в українські кінотеатри влітку, 6 червня 2019 року.

5403 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: