Новий погляд на Супермена та Лоїс Лейн в серіалі «Супергьорл»

13 листопада 2018,  02:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив нову промо-фотографію майбутнього кросовера серіалів Arrowverse, на якій Супермен обіймає свою кохану Лоїс Лейн.

У п'ятому кросовері відомого телевсесвіту, який отримав назву «Elseworlds» («Інші світи»), Зелена стріла (Стівен Амелл), Флеш (Грант Гастін) та Супергьорл (Мелісса Бенойст) вирушать в Готем, щоб протистояти злому доктору Джону Дігану (Джеремі Девіс), який працює в лікарні Аркхем.

І під час цієї трисерійної пригоди, яка також представить нову супергероїню Бетвумен (Рубі Роуз), компанію вищеперерахованим героям складуть Супермен (Тайлер Хеклін) та Лоїс Лейн (Бітсі Таллок).

Їхня перша спільна промо-фотографія показує Супермена в його звичному синьому костюмі з червоним плащем та Лоїс в довгому білому платті. Вони позують, обіймаючись на тлі легендарної Фортеці самотності, крижаної штаб-квартири Супермена з коміксів.

Супергьорл вже бувала там декілька разів в минулих сезонах свого серіалу.

Раніше закулісна фотографія кросовера Arrowverse за участю Хекліна, Гастіна та Амелла розкрила, що Супермен також з'явиться в цих серіях у своєму чорному супергеройському костюмі.

Кросовер «Інші світи» почнеться серією «Флеша» 9 грудня, продовжиться серією «Стріли» 10 грудня і завершиться серією «Супергьорл» 11 грудня.

3391 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: