Інший костюм Капітана Америка для «Війни нескінченності»

11 листопада 2018,  15:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий концепт-арт блокбастера «Месники: Війна нескінченності» представляє альтернативний костюм Стіва Роджерса для битви у Ваканді.

У «Війні нескінченності» Капітан Америка постав в образі бородатого втікача, який після подій «Першого месника: Протистояння» ховається від влади і живе в тіні, але коли Землі загрожує армія Таноса (Джош Бролін) він приводить Месників у Ваканду для епічної битви за планету і людство.

Стів відростив бороду, був одягнений в подертий костюм Капітана Америка з темно-сірою зіркою на грудях, а замість його знаменитого круглого щита Т'Чалла (Чедвік Боузман) вручив супергероєві два щита поменше.

Але Кеп міг з'явитися і в зовсім іншому костюмі, розкриває новий концепт-арт, яким художник Райан Майнердінг поділився у своєму Твіттері в цю п'ятницю:

Це була початкова ідея для Капітана Америка для «Війни нескінченності». Ми пробували різні речі на ньому, і однією з них було те, що він повністю залишив костюм Кепа позаду. #MarvelStudios

На арті Стів постає в костюмі, що нагадує суміш форми спецназівця і форми агента Щ.И.Т., без будь-яких символів свого супергеройського альтер-его. Навколо його шиї пов'язана арафатка, як її зараз носять американські військові.

У жовтні Кріс Еванс оголосив, що «Месники 4» будуть його останнім супергеройським фільмом, після якого він повісить свій костюм Капітана Америка у шафу назавжди.

Який з двох костюмів з концепт-арту чи з фільму вам подобається більше? Пишіть в коментарях.

Дивіться також 23 концепт-арти фільму «Месники: Війна нескінченності», які показують чарівні види Ваканди і Ворміра та прибуття Таноса на Землю.

Прем'єра «Месників 4» відбудеться 2 травня 2019 року.

6006 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: