Жан Дюжарден зіграє в історичному фільмі Романа Поланскі

11 листопада 2018,  00:50 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До касту історичної драми «Справа Дрейфуса», яку зніме режисер Роман Поланскі, приєднався володар премії «Оскар» Жан Дюжарден.

«Справа Дрейфуса» («J'accuse») розповість історію французького капітана Альфреда Дрейфуса, якого у 1894 році, незважаючи на сумнівні докази, військовий суд визнає винним у повідомленні військових секретів Німеччині й засуджує його до довічного ув'язнення на острові Диявола.

Роль Дрейфуса виконає Луї Гаррель, відомий завдяки фільмам «Мрійники», «Мій король» і «Молодий Годар».

Дюжарден, який прославився на весь світ завдяки німій картині «Артист», зіграє генерала Марі-Жоржа Пікара. Він був викладачем у паризькій Вищій військовій школі, де навчався Дрейфус, і через роки, коли його колишнього учня звинуватили в шпигунстві на користь Німеччини, Пікар розкрив, що справжнім шпигуном був майор Фердинанд Естерхазі.

Також компанію їм складуть актори Емманюель Сеньє, Матьє Амальрік, Мельвіль Пупо, Олів'є Гурме і Вінсент Грасс.

Для Поланскі, на чиєму рахунку є 1 премія «Оскар», «Справа Дрейфуса» буде першим фільмом після трилера «Засновано на реальних подіях» за участю Сеньє та Єви Грін.

Навесні цього року Дюжардена можна було побачити в картині «Серцеїд», а в січні 2019 року в український прокат вийде нова французька комедія «Красивий бізнес» з ним у головній ролі.

Прем'єра фільму «Справа Дрейфуса», чиї зйомки, згідно з сайтом IMDb, ще не стартували, очікується в грудні 2019 року.

1681 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: