Перший фрагмент «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» з героєм Алана Т'юдіка

6 листопада 2018,  22:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Walt Disney Animation Studios поділилася першим фрагментом свого майбутнього мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», який представляє нового персонажа Всезнайку (KnowsMore).

У своєму сиквелі Ральф (Джон К. Райлі) і Ванілопа (Сара Сілверман) відправляються в захоплюючу пригоду просторами Інтернету, щоб знайти там запасну деталь для рідної гри Ванілопи. Але у величезній всесвітній павутині знайти те, що потрібно, дуже складно, і герої вирішують звернутися по допомогу до пошуковика Всезнайки (Алан Т'юдік). Однак, як тільки Ральф відкриває рот, щоб задати йому своє питання, Всезнайка одразу намагається завершити його речення за допомогою найпопулярніших запитів пошуковика, чим знатно виводить головного героя з себе.

Добре, що Ванілопа інтуїтивно розібралася, як працює пошуковик, і змогла домогтися від нього потрібної відповіді.

У першому «Ральфі Руйнівнику» Т'юдік озвучував Короля Карамель.

Минулого тижня вийшов новий міжнародний трейлер «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», в якому з'являються персонажі з мультфільмів «Історія іграшок», «Супер шістка» та «Зоотрополіс».

В український прокат «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», чиї численні герої зібралися разом на новому постері нижче, вийде через два тижні, 22 листопада.

2091 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: