Лиходій із «Шерлока» зіграє у серіалі «Відьмак»

5 листопада 2018,  20:05 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

До акторського складу фентезійного серіалу «Відьмак» приєднався данський актор Ларс Міккельсен, найбільш відомий завдяки серіалу «Шерлок».

Серіал «Відьмак», заснований на серії фентезійних романів польського письменника Анджея Сапковського, повідає про пригоди самотнього відьмака Геральта з Рівії, який подорожує по світу і за допомогою магії полює на кровожерливих монстрів, яких не може здолати звичайна людина.

Роль Геральта виконує зірка «Людини із сталі» та «Ліги справедливості» Генрі Кавілл, і ви вже можете побачити його в образі відьмака в першому тизері серіалу, що знаходиться нижче.

Міккельсену в цій історії дісталася роль Стрегобора (Stregobor) — чародія з Ковіра, який спеціалізується на ілюзорній магії.

У книзі Стрегобор з'являється в чорному балахоні з широкими рукавами, який спадає до землі, а в якості зброї використовує довгий посох з кришталевою сферою на верхівці.

Йенніфер з Венгерберга втілить Аня Чалотра, Трісс Мерігольд стане Анна Шаффер, а роль Цирі виконає Фрейя Аллан.

Компанію їм в серіалі складуть Джої Беті (Лютик), Міллі Брейді (Принцеса Ренфрі), МайАнна Берінг (Тіссая де Вріє), Том Кентон (Філавандрель), Імон Феррен (Кагир) і Б'єрн Глінур Гаральдссон (Ейст).

Міккельсен прославився на увесь світ завдяки ролі лиходія Чарльза Огастеса Магнуссена в 3 сезоні хітового детективного серіалу «Шерлок», а також він зіграв в політичних серіалах «Картковий будинок» і «Уряд» та озвучив мультсеріал «Зоряні війни: Повстанці».

Прем'єрний сезон серіалу «Відьмак», який складатиметься з 8 серій, можна буде подивитися в 2019 році на стримінговому сервісі Netflix.

2926 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: