Хлоя Морец стала панком в фотосесії для Flaunt

6 жовтня 2018,  18:36 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівудська актриса Хлоя Морец, яку незабаром можна буде побачити в горор-трилері «Суспірія», знялася в бунтарській фотосесії для жовтневого випуску американського журналу Flaunt.

В «Суспірії», яку зняв режисер минулорічної оскароносної драми «Клич мене своїм ім'ям» Лука Гуаданьїно, Морец виконує роль Патриції, молодої жінки, яка знаходиться на межі нервового зриву. Вона відправляється на прийом до психіатра і божевільно розповідає йому про відьом, яких зустріла.

У Морец в даному фільмі не головна роль головну роль виконує Дакота Джонсон, але її героїня дуже важлива для розвитку сюжету. Тим не менш ви можете не впізнати в «Суспірії» зірку франшизи «Пипець», зазначає Flaunt.

В інтерв'ю для журналу Морец розповіла, що спеціально обрала в картині Гуаданьїно таку невпізнанну роль:

Коли я підписалась на «Суспірію», однією з головних речей, які нам були важливі, це було знайти певний рівень анонімності в персонажі, зробити його не дуже впізнаваним. Кумедно, оскільки багато людей, які підходять до мене, вони не впізнають мене у фільмі, і мені приємно це чути. Значить, все спрацювало.

«Суспірія» є рімейком однойменного фільму режисера Даріо Ардженто і розповідає про престижну балетну школу в Берліні, куди вступає талановита американська балерина Сьюзі Бенніон (Джонсон). Але незабаром вона починає помічати, що в школі відбуваються моторошні речі, і виявляється, що в її стінах проходить шабаш відьом.

Відео зі зйомок фотосесії Морец дивіться на офіційному каналі журналу Flaunt на Youtube.

Який з цих авангардних образів актриси вам сподобався найбільше? Пишіть в коментарях.

Побачити Морец у фільмі «Суспірія», чий український трейлер дивіться тут, буде можливо з 29 листопада.

1919 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: