Карен Гіллан приєдналася до Гаррісона Форда і Дена Стівенса в «Поклику пращурів»

29 вересня 2018,  20:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Карен Гіллан виконає головну жіночу роль у новій адаптації роману Джека Лондона «Поклик пращурів».

Гіллан вже подорожувала назад у часі в серіалі «Доктор Хто», а тепер їй доведеться це повторити — вона відправиться у 1890-ті в пригодницькій картині «Поклик пращурів», повідомляє Deadline.

«Поклик пращурів» розповість про подорож золотошукача Джона Торнтона, якого зіграє зірка франшиз «Індіана Джонс» і «Зоряні війни» Гаррісон Форд, по канадському Юкону у часи золотої лихоманки.

Гіллан втілить дівчину на ім'я Мерседес, а також компанію їм з Фордом складе зірка серіалів «Легіон» і «Абатство Даунтон» Ден Стівенс, чия роль поки не розголошується.

Коли було повідомлено про її новий проект, Гіллан радісно написала в соцмережах:

«Поклик пращурів». Прекрасна книга, яка скоро стане прекрасним фільмом! Наступна зупинка — 1890-ті.

Режисером фільму буде тричі номінований на «Оскар» кінематографіст Кріс Сандерс, який відомий завдяки мультфільмам «Як приручити дракона» та «Ліло і Стіч». Адаптацією роману Лондона займався сценарист «Логана» і «Того, хто біжить по лезу 2049» Майкл Грін.

У минулому році Гіллан зіграла в пригодницькому фільмі «Джуманджі: Поклик джунглів», а цієї весни повернулася в образі Небули в супергеройському екшені «Месники: Війна нескінченності». Нещодавно актриса завершила зйомки в «Месниках 4», а після «Поклику пращурів» вона знову відправиться в джунглі в «Джуманджі 2».

Українська прем'єра фільму «Поклик пращурів» очікується 26 грудня 2019 року.

2409 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: