Бетані Джой Ленц зіграє в спін-оффі «Форс-мажорів»

22 вересня 2018,  02:37 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Школи виживання» Бетані Джой Ленц отримала постійну роль в новому драматичному серіалі «Second City», який буде спін-оффом «Форс-мажорів».

Серіал «Second City» («Друге місто») буде слідувати за кар'єрою адвоката Джессіки Пірсон, яка відправляється в складний і брудний світ політики Чикаго.

В образі Джессіки в спін-оффі повернеться Джина Торрес.

Компанію їй складе Бетані Джой Ленц, яка з радістю повідомила про свій новий проект в соцмережах, зазначивши, що останнім часом вона замислювалася про те, щоб залишити акторську кар'єру:

Я ЩАСЛИВА. Спасибі вам всім за підтримку і підбадьорення і моїм друзям, які закатували очі, коли я говорила їм: «Я йду, у мене більше немає витривалості для цього бізнесу». Ця прекрасна героїня в розумному і крутому серіалі з'явилася в моєму житті якраз в правильний час. Не можу просити про те, щоб працювати зі ще більш чудовою командою людей.

Ім'я героїні Ленц та її посада поки не розголошується, але ви вже можете побачити актрису в новому образі на першій закулісній фотографії, якою в п'ятницю поділилася Торрес на честь початку зйомок спін-оффу.

Разом з нею до касту серіалу приєдналися Шантель РайліВайнона Ерп»), Ізабель АррайзаКлятва») та Елі ГоріСотня»).

Після завершення «Школи виживання» Ленц з'явилася в таких відомих серіалах, як «Декстер», «Агенти Щ.И.Т.», «Колонія» і «Анатомія пристрасті».

Прем'єра серіалу «Second City» очікується в 2019 році.

2077 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: